Luxus szendvics tízóraira
Az íze luxus, nem az ára :)
150 gr krémsajtot összekevertem 1 púpos evőkanál sűrű tejföllel, egy nagy csokor finomra vágott kaporral, frissen facsart citromlével és borssal.
Rozskenyérszeleteket vastagon megkentem a sajttal, rátettem 1 szelet nyers, füstölt lazacot és kettőt összeborítottam.
Szerintem ehhez nem kell zöldség, mert elnyomná a hal finom füstös, citromos ízét.
A gyerek ilyen luxus szendviccsel villoghatott az iskolában :)
Megjegyzések
Az ízesített levet forrald fel, zutty bele az összevágott rebarbara, megvárom míg felforr rá a fedőt és azonnal elzárom alatta a gázt.Mire langy melegre hül jó a rebarbara is és 90%-ban egyben marad.
Egyébként valóban kiadós, szerintem is-nem is lehet belőle nagyon sokat enni....
Kapros sajtkrémmel maga a tökély!
Kedves Magdi, köszönöm azért itt is a jó tanácsot :) Ragaszkodni akartam az eredeti recepthez, de szerintem így összeturmixolva jobb lett, mint az eredeti.
Duende, ezt örömmel olvasom :) Hasonló a hasonlónak örül :)