Vanília - nagyon jó áron



Vaníliarudat kerestem a Matchben és ott fedeztem fel ezt a szépséget. 23 darab rúd van a dobozban és annyiba kerül, mint 4 vaniliarúd (Kotányi féle pl.). A Culinaris forgalmazza, de ezek szerint nem csak náluk lehet kapni.
Csinálhatok megint C&V féle házi vaníliakivonatot :-)

P.S.: Nem tudok számolni, nem négy hanem 5 zacskós vaniliarúd árából jön ki egy ilyen doboz :) Persze még így is bőven megéri.
A Culinarisban olcsóbb, mint Anettől megtudtam. :) Aki teheti vegye meg ott, de hát nem mindenki teheti meg.

Megjegyzések

trinity üzenete…
Ez egy jó tipp : köszi...
Különben nem járok abba a boltba, de ezért majd beugrom!
erős ildikó üzenete…
Én is nagyon köszönöm, ez azért egész jó árfekvés, még nem láttam ilyen kiszerelésben...
lúdanyó üzenete…
Szerintem többen is össze lehet állni, ha valaki nem tud mit kezdeni ennyi vaníliarúddal. Bár kezdődik a fagylaltszezon ... :)
Ízlésszindróma üzenete…
Sziasztok,
én nagyon szívesen beszállnék egy ilyenbe, akár felesben, ha valaki szeretne, majd megnézem a Culinárisban, mert ott lehet, hogy olcsóbb, mert a Culináris cuccait forgalmazza a Match csak sztem egy picit drágábban, de így is nagyon jó áron volt
Anett üzenete…
Szia!

Azt megkérdezhetem, hogy melyik Matchban vettél ilyen vaníliát? Mert én még nem láttam náluk.
Mindenesetre ma megnézem a Culinarisban, hátha van, bár gondolom a Match olcsóbban adja... :)

Köszi!
Anett
lúdanyó üzenete…
Szia Anett,
a MOM bevásárlóközpontban lévő Matchben vettem. Pont előtte jártam a Culinarisban és ott is láttam, de meg sem néztem az árát, mert azt gondoltam, hogy biztosan aranyáron adják. Az is lehet, hogy ott olcsóbb is lesz vagy nagyjából ugyanannyi. Ha veszel, kiváncsi vagyok, hogy mennyiért adják :)
Anett üzenete…
Szia!

Most értem haza, 2190 Ft volt. Nem tudom, hány darab van benne, mert nem számoltam még meg.
A boltban rákérdeztem, azt mondták, egyszer kinyitottak egyet és abban 10 db volt, kíváncsi vagyok az enyémben mennyi van.
Remélem közel annyi mint a Tiédben. :)

A Matchban mennyibe került?

Anett
lúdanyó üzenete…
Akkor ott olcsóbb volt :) Közben rájöttem, hogy nem tudok számolni, nem 4 hanem 5 zacskós vaniliarúd árából jön ki. A Matchben 2400 ft volt, legközelebb én is a Culinarisban fogom megvenni. Most lelkiismeretfurdalás nélkül merek használni egész vaniliarudakat ahol kell :)
Anett üzenete…
A Culinarisban most jártam először, de azt hiszem sikerült kiválasztanom a legkisebbet. A Hunyadi téren voltam. Melyik a legnagyobb? Te melyikbe szoktál menni?
lúdanyó üzenete…
Hát a szokás kis túlzás :) Eddig egyszer voltam, én a Balassi Bálint utcában lévőbe mentem el, az egészen nagy. Jó sokáig nézelődtem, vettem pár dolgot, de nem leszek nagy vásárlójuk, a legtöbb dolog nekem túl drága. Tudom, hogy a minőséget meg kell fizetni, de nem tudok 1300 ft-t adni egy fél kg lencséért pl.
Névtelen üzenete…
a www.fuszerboltom.hu oldalon sokkal olcsóbb a vanília. Ott az 50 gramm 13 darabot jelent kb, Szép nagy vaníliájuk van...

Népszerű bejegyzések